English Slovensko Deutsch Español
O meni Programčki

Pozdrav z Mihove domače strani!

Da me ne boste zamenjali s kakšnim drugim Mihom: sem Miha Pšenica iz Ljubljane.
To je že tretja različica moje domače strani (prvo sem postavil leta 1995). Nanjo sploh nisem več ponosen, saj je stara po mojem že vsaj petnajst let. In v tem času se je ogrodje strani bore malo spreminjalo, vsebina pa je bila dodajana in osveževana bolj po podstraneh. Nekaterih bolj, nekaterih manj. No, da ne bom samo jamral - na polovici leta 2004, sem stran vsaj tehnološko malo posodobil, če že vsebinsko zaostaja in ne dosega svojega namena, leta 2015 pa sem zavoljo konsisitentnosti popravil par letnic, haha.

Stran sem prvotno naredil z namenom, da bi bil hec, in prav zna se zgoditi, da jo bom za hec tudi izbrisal. Prav verjetno to sicer ni, ampak saj veste, kako je, ko človeka kdaj prime kaj nenavadnega. No, verjetno jo bom res izbrisal in hkrati nadomestil s kakšnim delom, ki me bo malo bolj opisovalo in predvsem bolje zastopalo moje barve. Ta stran je trenutno namreč dokaj dolgočasna in brez vsebine, kar pa po mojem mnenju niti približno ne drži zame. (Update 2015: To se je dejansko tudi zgodilo, zato je ta stran prestavljena na nov naslov. Mojo staro osebno stran je nadomestila predstavitvena stran mojega podjetja.)

Trideset sekund bo za ogled teh strani dovolj, potem pa le odklikaj prijetnejšim vsebinam naproti. Morda je na mestu opozorilo, da se kljub vsemu napisanemu znaš malo dlje zadržati v rubrikah Slikovni album (2015: ki ga ni več; torej je opozorilo odveč) in Programčki (2015: ki je zrasla v celo podjetje Mihov.com d.o.o.).

Lep pozdrav,

Miha.

:-)